Carl Quist Møller & Thomas Sandberg – rejsende i rytmegøgl og røverhistorier

Børnejazz
12:00

8. juli 2018

Børnejazz: Carl Quist Møller & Thomas Sandberg - rejsende i rytmegøgl og røverhistorier. Koncert på Garderhøjfortet under sommerjazz i Gentofte

Børnejazz: Carl Quist Møller & Thomas Sandberg – rejsende i rytmegøgl og røverhistorier

Børnejazz

Foto: Pernille Kaalund

Carl og Thomas indtager Garderhøjfortet med en levende og sjov børnejazz koncert. Hvor alle de to herrers evner og talenter kommer i spil.

Der vil blive leget, tegnet, klovnet og trommet og mon ikke der sniger sig et par røverhistorier ind på en humoristisk bund af gøgl, ballade, rytmer og remser i spandevis.

Koncerten foregår udendørs og der er mulighed for at besøge Garderhøjfortets udstillinger enten før eller efter koncerten. Deltagere til koncerten får denne dag 20% rabat på entréprisen. Billetter koster 35 kr. for voksne og børn over 1 år. Billetterne kan købes nederst på siden.

Carl Quist-Møller

Carl Quist-Møller har gennem de seneste 25 år brugt en stor del af sin tid på at finde ind til kernen hos børn og barnlige sjæle. Både som tegner, animator, historiefortæller, kunsthal-udstiller, musiker, skuespiller og forfatter. Blandt Carl Quist-Møllers mest omtalte tegninger er Jungledyret Hugo, men Jungledyret Hugo er ikke det eneste dyr i Carl Quist-Møllers univers. Det indeholder også dyr som:

  • Ællingen Ægir der opfandt rap-musikken
  • Dovendyret Erna som fødte verdens første sovedyr
  • Elefanten med den slatne snabel
  • Rigshospitalets maskot Rigo der hjælper de syge børn gennem en svær tid.

Disse og flere andre dyr optræder alle i Carl Quist-Møllers historier. Hvad enten de bliver fortalt og illustreret i en bog, i en sang eller i et teaterstykke.

Historierne har bevæget sig med ind i Carl Quist-Møllers musiske univers med flere bands. Carl spiller og har spillet med Djanzz, Løgnhalsen og De Medskyldige, Tango Orkestret og senest DaBoing. Hvor han er tekst forfatter, illustrator og trommerslager.

Se mere på www.carlquistmoller.dk

Thomas Sandberg

Thomas Sandberg er en dansk multiartist bosiddende i København.

Thomas Sandberg er uddannet slagtøjssolist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Men boltrer sig fordomsfrit i masser af genrer, miljøer og stilarter. Anmelderene skriver:

“De er lutter åbenstående munde, når Thomas Sandberg giver sig til at brillere med legetøj, stemme og slagtøj som remedier i en improvisation, der slår alt, hvad børnene i salen før har hørt af human beatbox og lignende fænomener. … Gummidyrene får et ekstra klem af Thomas Sandberg, og det er sikkert ham, ungerne husker, når de skubbende og masende har forladt operaens blå plys.” Thomas Michelsen, Politiken 2008.

“Ud over at være en af landets fremmeste slagtøjsspillere. Der ubesværet bevæger sig mellem forskellige genrer som ny kompositionsmusik og performance, er Thomas Sandberg også en stor formidler af rytmisk musik til børn. … Sandberg er en elegant formidler af musik og improvisationskunst. Hans originale pædagogiske projekt fortjener stor anerkendelse. Det var ganske enkelt godt at befinde sig i det uhøjtidelige og sprudlende univers, som multikunstneren byggede op.” Århus Stiftstidende 2013.

Se mere på.  www.thomassandberg.dk

Koncerten foregår udendørs og der er mulighed for at besøge Garderhøjfortets udstillinger enten før eller efter koncerten. Deltagere til koncerten får denne dag 20% rabat på entréprisen.

 

 

Hvis der er ledige biletter sælges de på dagen i døren.