Teambuilding

 

Garderhøjfortet med flagTeambuilding

Oplev fortets historie på egen krop når I som gruppe bliver indrulleret som soldater på fortet. I skal samarbejde om at få gjort den store kanon klar til affyring. Det 100 tons tunge pansertårn skal drejes rundt og kanonerne skal pumpes op iden rigtige stilling. Der skal hentes vand i den mørke infanterikaserne og ingeniørens beregninger skal udføres korrekt. En af de vigtigste ting man skal kunne er at kommunikere, både med hinanden og med de andre forter. Denne kommunikation foregår selvfølgelig ved hjælp af morsesignaler. Aktiviteten er sjov for alle aldersgrupper og er perfekt som social aktivitet for firmagrupper.

Prisen for aktiviteten er 150 kr. pr. person inkl. Entré og aktiviteten varer ca. 2 timer.

Der er mulighed for at medbringe mad og drikke som kan indtages i en af fortets messer – derudover er der mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer samt is i fortets butik.

Aktiviteten kan evt. kombineres med et foredrag om fortets historie.

Hvis du er interesseret i at booke aktiviteten eller har spørgsmål kan du sende en mail til: garderhojfortet@gentofte.dk eller ringe til: 39 61 17 34.

Teambuilding

Fantastisk besøg

På en meget råkold januardag fik vi en fantastisk modtagelse og oplevelse ved vores besøg på Garderhøjfortet. Først og fremmest er museet blevet renoveret og sat op til en moderne standard for besøgende. Gjort meget nænsomt med hensyn til fortets historie. Og med mulighed for at man kan slå sig ned og fornemme bygningsværket. Men vi vil også rose det professionelle personale, der med fantastisk engagement, viden og stor imødekommenhed og smil fik vores besøg til at være alle tiders. Samtidig med os var en skoleklasse med de yngste børn. På deres latter og ivrige snakken var det vist også en god oplevelse for dem. 6 stjerner ud af 6 fra 6 seniorer!

Lene Simonsen

En rigtig god oplevelse

Eksperimentarium har overtaget Garderhøjfortet, og det er blevet istandsat efter alle kunstens regler, der er en da blevet installeret air condition anlæg, så man kan gå rund og se Fortet i T-shirt uden at fryse, selv om vinteren..
Der er kommet møbler i næsten alle rum og der er aktiviter for børn, der kan prøve at være soldat for en dag.
Der er panser tårn der vejer 100 tons, hvor man har fået geninstalleret 15 cm kanoner, som der oprindelig har være der, da Fortet var i brug.
Personalet er venlige og hjælpsomme.
Der er meget fin gratis garderobe, hvor man kan låse sine ting inde i et skab..
De koster 60 kr. at komme ind, men det er det helt sikkert også værd..
Jeg vil helt sikkert komme tilbage og besøge Garderhøjfortet igen.
Kan varmt anbefales.

  • BSMT

Besøgte stedet Februar 2014

BSMT

Der er god mulighed for at kombinere teambuldingen med vores guidede segway tur. Læs mere om turen her