Teambuilding

Garderhøjfortet med flagTeambuilding

Oplev fortets historie på egen krop når I som gruppe bliver indrulleret som soldater på fortet. I skal samarbejde om at få gjort den store kanon klar til affyring. Det 100 tons tunge pansertårn skal drejes rundt og kanonerne skal pumpes op iden rigtige stilling. Der skal hentes vand i den mørke infanterikaserne og ingeniørens beregninger skal udføres korrekt. En af de vigtigste ting man skal kunne er at kommunikere, både med hinanden og med de andre forter. Denne kommunikation foregår selvfølgelig ved hjælp af morsesignaler. Aktiviteten er sjov for alle aldersgrupper og er perfekt som social aktivitet for firmagrupper.

Prisen for aktiviteten er 150 kr. pr. person inkl. Entré og aktiviteten varer ca. 2 timer.

Der er mulighed for at medbringe mad og drikke som kan indtages i en af fortets messer – derudover er der mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer samt is i fortets butik.

Aktiviteten kan evt. kombineres med et foredrag om fortets historie.

Hvis du er interesseret i at booke aktiviteten eller har spørgsmål kan du sende en mail til: garderhojfortet@gentofte.dk eller ringe til: 39 61 17 34.

Teambuilding

God service!

Tak for Rigtig god service og guidens omkring stedets historie. God plads til den frie leg, eftersom man må gå allevegne og røre ved alting. Meget autentisk i skønne omgivelser!


Meget spændende

Meget spændende. God opfølgning på vores guidede tur på Vestvolden.

- Tak for denne gang

27.05.16

  • Karin P.H., Århus
Karin P.H.