Teambuilding

Garderhøjfortet med flagTeambuilding

Oplev fortets historie på egen krop når I som gruppe bliver indrulleret som soldater på fortet. I skal samarbejde om at få gjort den store kanon klar til affyring. Det 100 tons tunge pansertårn skal drejes rundt og kanonerne skal pumpes op iden rigtige stilling. Der skal hentes vand i den mørke infanterikaserne og ingeniørens beregninger skal udføres korrekt. En af de vigtigste ting man skal kunne er at kommunikere, både med hinanden og med de andre forter. Denne kommunikation foregår selvfølgelig ved hjælp af morsesignaler. Aktiviteten er sjov for alle aldersgrupper og er perfekt som social aktivitet for firmagrupper.

Prisen for aktiviteten er 150 kr. pr. person inkl. Entré og aktiviteten varer ca. 2 timer.

Der er mulighed for at medbringe mad og drikke som kan indtages i en af fortets messer – derudover er der mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer samt is i fortets butik.

Aktiviteten kan evt. kombineres med et foredrag om fortets historie.

Hvis du er interesseret i at booke aktiviteten eller har spørgsmål kan du sende en mail til: garderhojfortet@gentofte.dk eller ringe til: 39 61 17 34.

Teambuilding

En Kanon oplevelse!

Det var en "kanon oplevelse" både for børn og voksne. En superfin rundvisning i øjenhøjde. Vi kommer helt sikkert igen. Mange tak!

Bjørn


Fantastisk besøg

På en meget råkold januardag fik vi en fantastisk modtagelse og oplevelse ved vores besøg på Garderhøjfortet. Først og fremmest er museet blevet renoveret og sat op til en moderne standard for besøgende. Gjort meget nænsomt med hensyn til fortets historie. Og med mulighed for at man kan slå sig ned og fornemme bygningsværket. Men vi vil også rose det professionelle personale, der med fantastisk engagement, viden og stor imødekommenhed og smil fik vores besøg til at være alle tiders. Samtidig med os var en skoleklasse med de yngste børn. På deres latter og ivrige snakken var det vist også en god oplevelse for dem. 6 stjerner ud af 6 fra 6 seniorer!

Lene Simonsen

Der er god mulighed for at kombinere teambuldingen med vores guidede segway tur. Læs mere om turen her