Børnefødselsdag!


Kom og hold din børnefødselsdag på Garderhøjfortet. Børnene indrulleres som soldater på fortet og skal straks i gang med træningen. De skal forbedre konditionen, lære at affyre kanonerne og deres mod skal testes i den dunkle infanterikaserne, hvor fodfolket boede. Når børnene er blevet rigtig gode soldater er den store øvelse at bemande de 2 store rigtige kanoner. Aktiviteterne kræver samarbejde og er gode til både drenge og piger fra cirka 6-12 år.

Aktiviteterne tager ca. 1-1,5 time og derefter er der mulighed for at spise medbragt mad i en af fortets spisesale og for at børnene frit kan lege og prøve de interaktive udstillinger. Hvis vejret er godt flytter vi en del af aktiviteterne udenfor.

Hvis børnene bliver hentet af deres forældre på fortet tilbyder vi, at de kan få 50% rabat på entréen, hvis de har lyst til at blive og opleve fortet.

Pris: 70 kr. pr. barn, dog betales der for min 10 børn. Det er gratis for op til 5 voksne at deltage sammen med børnene. Ekstra voksne koster 63 kr pr. person.

I weekenden er der to faste tider at booke. Den første er kl. 10.30 – 13.15 og den anden 14.00 – 16.30.

På hverdage kan fødselsdagen som udgangspunkt bookes i tidsrummet mellem 13-18.00, fødselsdagen varer 2,5 time.

Hvis du ønsker at booke en fødselsdag uden for de ovenstående tider er du velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Børnefødselsdage bookes enten online herunder eller på tlf: 39611734 eller mail: garderhojfortet@gentofte.dk

Børnefødselsdage kan afholdes på enten dansk eller engelsk.

For større børn er det også muligt at booke en børnefødselsdag i vores Escape rooms. Læs mere om vores Escape rooms her. 

Børnefødselsdag

Børn leger på bom