Escape Rooms for familier, venne-grupper eller firmaer

Savner du en anderledes aktivitet til firmaets teambuilding, vil du udfordre dine venner eller vil du have en sjov familieoplevelse, hvor I samtidig lærer mere om matematik og historie. Så kom og få et brag af en oplevelse i Garderhøjfortets nye Escape Rooms.

Hvad er et Escape Room?

Escape Rooms er blevet meget populære og udbydes kommercielt i hele verden. Et Escape Room er et rum hvor deltagerne lukkes inde og kun kan komme ud, hvis de løser en udfordring i form af opgaver eller gåder. Narrativet er ofte mystisk, skræmmende eller eksotisk med et stort element af spænding. Garderhøjfortets nye Escape Rooms er lidt anderledes end andre rum fordi de er lavet med et formål om at skabe interesse for historie og matematik. Rummene er en form for tidsrejse tilbage til 1. verdenskrig hvor man skal træne, så man kan være klar til et eventuelt angreb på Danmark.

3 forskellige Escape Rooms?

Der er lavet 3 nye rum med hver deres historie og udfordringer:

Kanonrummet

I er artillerister og skal gøre klar til affyring af fortets kanoner. Før I kan skyde kanonerne af, skal I have styr på granater, krudt og ikke mindst – hvilket mål I skal ramme.

Escape rooms

Oversvømmelsesrummet

I er ingeniører og skal sikre at oversvømmelsen af Nordfronten gennemføres så den kan sinke fjendens fremmarch mest muligt. Først skal I have helt styr på systemet af dæmninger og så skal I igangsætte den store oversvømmelse.

Escape rooms

Strategirummet

I er officerer og skal holde det store overblik over de tyske planer for et angreb på Danmark. Hvordan kan I bedst afværge angrebet? I skal have styr på både togdriften, flåden og de tropper I har til rådighed.

Escape room

Pris: 200 kr. pr. person.

Hvis I gerne vil besøge Garderhøjfortets udstillinger før eller efter jeres Escape room får I 50% rabat på entrébiletterne (Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter).

Der kan være max. 6 personer i hvert rum. Rummene egner sig til familier med børn over 10 år, firmaer, venne-grupper og lignende. Det er muligt at booke alle 3 rum på én gang hvis man kommer med en stor gruppe. I kan også tilkøbe en rundvisning, segwaytur, teambuilding eller et almindeligt besøg i Garderhøjfortets udstillinger som en del af pakken. Hvis I har særlige ønsker til rum kan I skrive det i feltet bemærkninger, vi kan dog ikke love at vi altid kan opfylde ønskerne.

Book et eller flere Escape rooms herunder. Vælg om forløbet skal bookes som privat eller firma.

OBS: Vi oplever desværre udfordringer med vores bookingsystem i øjeblikket. Hvis I har problemer med at booke et escape room er I velkomne til at ringe til os på tlf: 39611734. Dette gælder også hvis I gerne vil booke et forløb med kort varsel.

Escape room – Private

 

Escape room – Firma

De matematiske escape rooms kan bookes til “børne”fødselsdage for unge mellem 12-17 år. Prisen for dette er 150 kr. pr. person. Der betales minimum for 9 personer. Inkluderet i prisen er et besøg i escape room, en times teambuildingaktiviteter samt lån af spisesal på fortet. Hvis der er flere end 15 unge i gruppen deles de op i 2 hold, så det ene hold starter i escape rooms mens det andet laver teambuilding og så bytter de bagefter.

Book Escape rooms til fødselsdagsarrangement her:

Escape room – Børnefødselsdag

De matematiske Escape rooms kan også bookes af skoleklasser. Læs mere om det her:

https://garderhojfort.dk/matematiske-escape-rooms/

 

Læs mere om rummene og projektet her:

Matematiskescaperoom.dk