Skip to content
Aktiviteter i efterårsferien

Lørdag d. 14.10. – søndag d. 22.10.

 • Hverdage: 11:00 – 15:00
 • Weekend: 10:30 – 16:00
 • Entre:
  Voksne: 80 kr
  Børn: 40 kr
 • Rundvisninger:
  Familievenlige rundvisninger i det store kanontårn løbende hver dag.
  Hver dag kl. 12:00 kan man komme på en lang rundvisning i hele fortet.

Kommende arrangementer på Garderhøjfortet

laer-foerstehjaelp

Lær førstehjælp på Garderhøjfortet i Efterårsferien

 

Kom væk fra den kolde efterårsluft og få en oplevelse udover det sædvanlige på Garderhøjfortet i efterårsferien. Prøv kræfter med en soldaterbog om sanitetstjenesten, se dig omkring i den interaktive udstilling eller gå med på en familievenlig rundvisning i det store To-kanon tårn.

Garderhøjfortet inviterer til en efterårsferie fyldt med aktiviteter. Vi byder feriens gæster velkommen med både en særudstilling og med aktiviteter til børn og barnlige sjæle. Gæsterne udstyres med en soldaterbog, som giver dem mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver som sanitetssoldater – bl.a. at skulle operere kugler ud af en soldats ben, klare sig igennem forhindringsbanen med en båre eller lære mere om sårpleje og stabilt sideleje.

Interaktive udstillinger og rundvisninger for hele familien

Resten af Garderhøjfortets interaktive udstilling viser soldaterlivet anno 1914. Til forskel fra den gang, så er der dog nu dejligt lunt og tørt på fortet.

Selv om det er mange år siden der boede soldater på fortet, er der mange ting, som kan stadig kan ses og virker den dag i dag. Blandt andet den 100 tons tunge To-Kanon, som gæsterne på fortet kan prøve at dreje rundt med rå muskelkraft.

Garderhøjfortet har åbent for efterårsferien fra d. 14/10 til d. 22/10 på hverdage fra kl. 11:00 til 15:00 og weekenddage fra kl. 10:30 – 16:00

Entre koster 80kr for voksne og 40kr for børn

Der vil være familievenlige rundvisninger i det store kanontårn løbende hver dag

Hver dag kl. 12.00 kan man komme på en lang rundvisning i hele fortet. Rundvisningen er gratis når entréen er betalt.

[/vc_column][/vc_row]
Back To Top