Skip to content
Aktiviteter i sommerferien

Lørdag d. 25.6. – søndag d. 6.8.

 • Hverdage: 11:00 – 15:00
 • Weekend: 10:30 – 16:00
 • Entre:
  Voksne: 70 kr
  Børn: 35 kr
 • Rundvisninger:
  Familievenlige rundvisninger i det store kanontårn løbende hver dag.
  Hver dag kl. 12:00 kan man komme på en lang rundvisning i hele fortet.

Kommende arrangementer på Garderhøjfortet

Fort-aaret-rundt

Garderhøjfortet har gode oplevelser til al slags vejr i sommerferien!

Den danske sommer er lunefuld men frygt ikke! Garderhøjfortet rummer oplevelser til al slags vejr. I sommerferien vil fortet være fyldt med aktiviteter for både store og små. Lige fra soldaterudfordringer for krudtuglerne til rundvisninger for kanonkongerne.

Indgangen fra Jægersborgvej ser ikke ud af meget. 2 bannere og en parkeringsplads er den eneste indikation af, at den lange allé fører til andet end det omkringliggende villakvarter. Men bevæger man sig ned af alleen står man pludselig på et stort grønt område og hvis man tør liste sig længere frem bryder det kæmpe fort op ad jorden. Garderhøjfortet ligger super godt gemt og mange har derfor ikke opdaget dets eksistens, men det satser leder, Kristine Adler-Nissen stærkt på at ændre: ”Sidste sommer var der mange der ikke besøgte fortet fordi de troede at det var et koldt, mørkt, fugtigt sted. Men Garderhøjfortet er faktisk det perfekte sted at opholde sig i sommerferien! Når det regner er der lunt og tørt i fortet og når solen skinner kan man nyde de smukke udendørs omgivelser. Og så trække ind i fortets udstillinger og spise en is, når det bliver for varmt.”

Rundvisninger og interaktive udstillinger

Fortets udstillinger er interaktive og lader gæsterne prøve soldaterlivet anno 1915 på egen krop. Men der er også store oplevelser for voksne der gerne vil dykke mere ned i fortets historie, arkitektur eller skyts. Hver dag kl. 12.00 vil der være en åben rundvisning for de der vil høre mere om fortets historie. Rundvisningen varer en time og er gratis når entréen er betalt – der er et begrænset antal pladser der fordeles efter først til mølle princippet på dagen.

Få en soldaterbog og prøv livet som soldat på fortet

Garderhøjfortet har en særlig udfordring til børnefamilier der besøger fortet. De får udleveret en soldaterbog der kun kan udfyldes, hvis de klarer forskellige opgaver rundt omkring på fortet. De skal bevise at de er opmærksomme, kan sende kodede beskeder, har styr på oppakningen, kan ramme med kanonkuglerne og meget mere.

Garderhøjfortet har åbent alle hverdage fra 11-15 og i weekender fra 10.30-16.

Både indenfor og udenfor åbningstiderne er det muligt at booke aktiviteter såsom rundvisninger, teambuilding eller Garderhøjfortets nye Escape rooms.

[/vc_column][/vc_row]
Back To Top