Skip to content
Forårets helligdage på Garderhøjfortet
1. Maj, Store Bededag, Kristi Himmelfartsferien, Pinsen og Grundlovsdag

Kommende arrangementer på Garderhøjfortet

Fort årstider
1. Maj, Store Bededag, Kristi Himmelfartsferien, Pinsen og Grundlovsdag

Benyt forårets helligdage til en hyggelig tur med hele familien til Garderhøjfortet. Vi står klar med aktiviteter til hele familien og rammerne til en skøn dag både ude og inde. Hvis I har lyst at teste jeres styrke kan I komme på en familierundvisning i kanontårnet og forsøge at skubbe den 100 tons tunge kanon rundt. Hvis børnene lægger alle kræfterne i, skal det nok lykkedes! På alle helligdage tilbyder vi kl. 12.00 en lang rundvisning for de der gerne vil opleve mere af fortet. Rundvisningen varer en time og er inkluderet i entrébilletten. 

Hvis I har lyst til at høre mere om fortets historie på en gåtur i området kan vi anbefale at prøve vores orienteringsløb. Forestil jer at I rejser tilbage i tiden til 1915. Undervejs på jeres gåtur møder I forskellige personligheder der fortæller om livet på Befæstningen under 1. verdenskrig. Orienteringsløbet er gratis og tilgængeligt hele døgnet. Læs mere om det her:

Orienteringsløb i Ermelunden – Garderhøjfortet (garderhojfort.dk)

Hvis I har mindre børn der gerne vil på en eventyrlig gåtur så kan I prøve vores natureventyr “Jagten på Venskabsstenen”. Dette er også helt gratis og tilgængeligt når det passer jer! Læs mere om det her:

Natureventyr for små børn – Garderhøjfortet (garderhojfort.dk)

OBS: søndag d. 30/4 og d. 28/5 kl. 12.00 kan du få en helt særlig oplevelse når vi saluterer med fortets største kanoner. Læs mere her:

 

Back To Top