Teambuilding

TeambuildingTeambuilding

Oplev fortets historie på egen krop når I som gruppe bliver indrulleret som soldater på fortet. I skal samarbejde ombemandingen af fortet. Det 100 tons tunge pansertårn skal drejes i stilling. Der skal hentes vand i den mørke infanterikaserne, der skal trænes granatkast og ingeniørens beregninger skal udføres korrekt. En af de vigtigste ting man skal kunne er at kommunikere, både med hinanden og med de andre forter. Denne kommunikation foregår både lydløst via kropssprog og via morsesignaler. Aktiviteten er sjov for alle aldersgrupper og er perfekt som social aktivitet for firmagrupper.

Prisen for aktiviteten er 150 kr. pr. person inkl. Entré og aktiviteten varer ca. 2 timer.

Der er mulighed for at medbringe mad og drikke som kan indtages i en af fortets messer – derudover er der mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer samt is i fortets butik.

Aktiviteten kan evt. kombineres med en rundvisning på fortet.Læs mere om rundvisningen her.

Der er også god mulighed for at kombinere teambuildingen med vores guidede segway tur. Læs mere om turen her

Hvis du er interesseret i at booke aktiviteten eller har spørgsmål kan du sende en mail til: garderhojfortet@gentofte.dk eller ringe til: 39 61 17 34.

Teambuilding

Fantastisk oplevelse for store og små

Et gammelt fort fra tiden efter den tabte krig i Sønderjylland.
I årene efte den tabte krig 1864. diskuterede man længe hvordan man kunne forhindre en fjende i at tage Danmark men man kunne ikke blive enige. Så en flok Finans mænd etablerede en indsamling således at man kunne bygge fortet.
Men alt det kan i læse om derude og se en masse billeder.

  • Lars
Besøgte stedet Juli 2015

God service!

Tak for Rigtig god service og guidens omkring stedets historie. God plads til den frie leg, eftersom man må gå allevegne og røre ved alting. Meget autentisk i skønne omgivelser!