Teambuilding

TeambuildingTeambuilding

Oplev fortets historie på egen krop når I som gruppe bliver indrulleret som soldater på fortet. I skal samarbejde ombemandingen af fortet. Det 100 tons tunge pansertårn skal drejes i stilling. Der skal hentes vand i den mørke infanterikaserne, der skal trænes granatkast og ingeniørens beregninger skal udføres korrekt. En af de vigtigste ting man skal kunne er at kommunikere, både med hinanden og med de andre forter. Denne kommunikation foregår både lydløst via kropssprog og via morsesignaler. Aktiviteten er sjov for alle aldersgrupper og er perfekt som social aktivitet for firmagrupper.

Prisen for aktiviteten er 150 kr. pr. person inkl. Entré og aktiviteten varer ca. 2 timer.

Der er mulighed for at medbringe mad og drikke som kan indtages i en af fortets messer – derudover er der mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer samt is i fortets butik.

Aktiviteten kan evt. kombineres med en rundvisning på fortet.Læs mere om rundvisningen her.

Der er også god mulighed for at kombinere teambuildingen med vores guidede segway tur. Læs mere om turen her

Hvis du er interesseret i at booke aktiviteten eller har spørgsmål kan du sende en mail til: garderhojfortet@gentofte.dk eller ringe til: 39 61 17 34.

Teambuilding

Virkelig enestående

Fortet er det bedst bevarede af alle forterne på Nordfronten og helt klart et besøg værd for hele familien. Det er Eksperimentarium der indtil videre har driften af fortet (Gentofte kommune overtager i 2016) så der er massere af ting at se på og prøve for store og små børn (og barnlige sjæle). Specielt skal fremhæves "Kanontårn simulatoren", hvor man skal samarbejde om at lade, sigte og affyre kanonerne. Fortets hovedattraktion (ihvertfald for mig) er det restaurerede pansertårn der i 2012 fik installeret to originale 15cm kanoner. Prisen er meget rimelig (60kr for voksne). Afsæt 2-3 timer til besøget. Der er meget at se.

  • Allan T

Besøgte stedet Juli 2015

Allan T

5 Stjerner!

Anbefaler meget varmt fortets børnefødselsdags-arrangement.

 

Rikke
https://www.facebook.com/garderhojfort?sk=reviews