Teambuilding

TeambuildingTeambuilding

Oplev fortets historie på egen krop når I som gruppe bliver indrulleret som soldater på fortet. I skal samarbejde ombemandingen af fortet. Det 100 tons tunge pansertårn skal drejes i stilling. Der skal hentes vand i den mørke infanterikaserne, der skal trænes granatkast og ingeniørens beregninger skal udføres korrekt. En af de vigtigste ting man skal kunne er at kommunikere, både med hinanden og med de andre forter. Denne kommunikation foregår både lydløst via kropssprog og via morsesignaler. Aktiviteten er sjov for alle aldersgrupper og er perfekt som social aktivitet for firmagrupper.

Prisen for aktiviteten er 150 kr. pr. person inkl. Entré og aktiviteten varer ca. 2 timer.

Der er mulighed for at medbringe mad og drikke som kan indtages i en af fortets messer – derudover er der mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer samt is i fortets butik.

Aktiviteten kan evt. kombineres med en rundvisning på fortet.Læs mere om rundvisningen her.

Der er også god mulighed for at kombinere teambuildingen med vores guidede segway tur. Læs mere om turen her

Hvis du er interesseret i at booke aktiviteten eller har spørgsmål kan du sende en mail til: garderhojfortet@gentofte.dk eller ringe til: 39 61 17 34.

Teambuilding

Fantastisk besøg

På en meget råkold januardag fik vi en fantastisk modtagelse og oplevelse ved vores besøg på Garderhøjfortet. Først og fremmest er museet blevet renoveret og sat op til en moderne standard for besøgende. Gjort meget nænsomt med hensyn til fortets historie. Og med mulighed for at man kan slå sig ned og fornemme bygningsværket. Men vi vil også rose det professionelle personale, der med fantastisk engagement, viden og stor imødekommenhed og smil fik vores besøg til at være alle tiders. Samtidig med os var en skoleklasse med de yngste børn. På deres latter og ivrige snakken var det vist også en god oplevelse for dem. 6 stjerner ud af 6 fra 6 seniorer!

Lene Simonsen

Fantastisk Fødselsdag

Stor tak til Mads for en stor oplevelse til børnene : )

08.05.16

  • August, Maria og Christian
August