Kommende events (Dansk)

Besøg fortet med SFO eller børnehave i Sommerferien

 

 

 

 

 

 

Garderhøjfortet er en del af Københavns befæstning og blev bygget i 1892. Fortet åbnede som formidlingscenter i 2013 efter en større renovering. Fortet rummer nu interaktive udstillinger, lavet af Experimentarium. Her kan man prøve soldaterlivet på egen krop!

I sommerferien tilbyder vi særlige aktiviteter til børn. Aktiviteterne egner sig rigtig godt til grupper fra SFO eller børnehave. Børnene får hver deres soldaterbog med 9 missioner de skal prøve. Ved missionerne skal børnene prøve at træne som soldaterne gjorde det under 1. verdenskrig. De skal oversætte morsebeskeder, kaste med kanonkugler, lægge forbindinger, løbe stærkt og meget mere. hvis man kommer med en større gruppe er det en god idé at opdele børnene i mindre grupper som går rundt med en voksen.

 

 

 

Hver halve time tilbyder vi en guidet tur i kanontårnet, her kan børnene selv prøve at skubbe kanontårnet i stilling.

Hvis I kommer med en større gruppe må I gerne ringe på forhånd, så kan vi sørge for at vi er klar til at tage imod jer når I kommer. Vi giver gerne børnene en kort fælles introduktion til fortet og til opgaverne i soldaterbøgerne.

SFO

 

 

 

 

 

 

Det er muligt at medbringe madpakker og spise dem i en af de indendørs spisesale eller udenfor på det store grønne område omkring fortet.

Prisen for en gruppe fra skole/SFO/børnehave er 250 kr for op til 30 børn og 5 voksne.