Kommende events (Dansk)

Garderhøjfortet har gode oplevelser til al slags sommervejr!

2 krudtugler klar til at skyde regnen ned!

2 krudtugler klar til at skyde regnen ned!

Den danske sommer er lunefuld men frygt ikke! Garderhøjfortet rummer oplevelser til al slags vejr. I sommerferien vil fortet være fyldt med aktiviteter for både store og små. Lige fra soldaterudfordringer for krudtuglerne til rundvisninger for kanonkongerne.

Indgangen fra Jægersborgvej ser ikke ud af meget. 2 bannere og en parkeringsplads er den eneste indikation af at den lange allé fører til andet end det omkringliggende villakvarter. Men bevæger man sig ned af alleen står man pludselig på et stort grønt område og hvis man tør liste sig længere frem bryder det kæmpe fort op ad jorden. Garderhøjfortet ligger super godt gemt og mange har derfor ikke opdaget dets eksistens, men det satser leder, Kristine Adler-Nissen stærkt på at ændre:

”Sidste sommerferie var der mange der ikke besøgte fortet fordi de troede at det var et koldt, mørkt, fugtigt sted. Men Garderhøjfortet er faktisk det perfekte sted at opholde sig når det er sommerferie! Hvis det regner er der lunt og tørt i fortet og hvis solen skinner kan man nyde de smukke udendørs omgivelser og så trække ind i fortets udstillinger og spise en is, når det bliver for varmt.”

sommerferien

 

 

 

 

 

 

Fortets udstillinger er interaktive og lader gæsterne prøve soldaterlivet anno 1915 på egen krop. Men der er også store oplevelser for voksne der gerne vil dykke mere ned i fortets historie, arkitektur eller skyts. Hver dag kl. 12.00 vil der være en åben rundvisning for de der vil høre mere om fortets historie. Rundvisningen varer en time og er gratis når entréen er betalt. Der er et begrænset antal pladser der fordeles efter først til mølle princippet på dagen.

sommerferie

 

 

 

 

 

 

Garderhøjfortet har en særlig udfordring til børnefamilier der besøger fortet. De får udleveret en soldaterbog der kun kan udfyldes, hvis de klarer forskellige opgaver rundt omkring på fortet. De skal bevise at de er opmærksomme, kan sende kodede beskeder, har styr på oppakningen, kan ramme med kanonkuglerne og meget mere.

Garderhøjfortet har åbent alle hverdage fra 11-15 og i weekender fra 10.30-16.

Alle vores aktiviteter er naturligvis talpasset retningslinjerne fra sundhedsstyrelsen. Som en del af sommerpakkerne er der 50% rabat på entréen i sommerferien. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabataftaler. Se entrépriserne her.

Fangerne på fortet – onsdage og torsdage i uge 28-31

Kom og prøv at være ”Fangerne på fortet”. I bliver inddelt i hold og skal sammen prøve at klare jer igennem forskellige typer af baner bl.a. med slanger, vand, skydning og lignende. Undervejs besøger I også vismanden og prøver at løse hans gåder. I har en instruktør med på hele turen som tager ca. 1,5 time.
Tag gerne dine venner (eller forældre) med så I kan prøve at klare udfordringerne sammen. Forløbet er for børn og unge fra 6-17 år og egner sig også rigtig godt til grupper fra SFO’er eller ungdomsklubber.
Der er flere starttidspunkter i løbet af dagen. Første start er kl. 10. Sidste start er kl. 14. Der er plads til 10 personer på hvert hold og 5 hold i alt pr. dag. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet, Ser kan derfor være lidt ventetid. Det er gratis at deltage.
Medbring behageligt tøj, gode sko og vand.

Fangerne på fortet er en del af Gentofte kommunes sommeraktiviteter. Se hele GENTOFTE STAY kataloget her.

Hvis du gerne vil prøve “Fangerne på fortet” på et andet tidspunkt sammen med din familie, fritidsklub, firma eller lignende kan det bookes direkte hos firmaet adventuregames.