Info om undervisning i forhold til covid-19:

Vi har tilpasset alle vores undervisningsforløb således at vi kan gennemføre dem indenfor sundhedsstyrelsens retningslinjer. Hvis I har nogle spørgsmål angående dette er i velkomne til at kontakte os!

Priser på entré og undervisningsforløb

Entré: 250 kr pr. klasse (max. 28 elever). Priserne for undervisningsforløb kan ses under de enkelte forløb:

Oversigt over undervisningsforløb

Garderhøjfortet udbyder undervisningsforløb til børnehaver, alle trin i grundskolen samt til ungdomsuddannelser. Nogle af forløbene udbydes i samarbejde med Skoletjenesten Københavns befæstning. Læs om undervisningsforløb med Skoletjenesten og Københavns befæstning her. Fælles for alle forløb er at de har fokus på oplevelse før oplysning. Alle forløb inddrager dialog, rollespil og bevægelse som læringsmetoder.

Praktisk information:

Op til 5 lærere pr. forløb kan deltage gratis. Voksne der deltager sammen med klassen betaler almindelig entrépris á 60 kr. pr. person.

Det er muligt at booke 2 sammenhængende undervisningsforløb. Et skoleforløb kan også kombineres med vores orienteringsløb i Ermelunden eller en rundvisning på fortet. Læs mere om orienteringsløb i Ermelunden her. Det er også muligt at låne lokaler til almindelig skoleundervisning hvis I skal fylde en hel blokdag ud. Kontakt os endelig hvis du er interesseret i et specialtilpasset forløb for eksempel til specialklasser, turboforløb, talenthold eller lignende.

Hold dit FAG-TEAMMØDE på Garderhøjfortet gratis indenfor åbningstiden (Bookes på tlf: 39611734 eller garderhojfortet@gentofte.dk)