Priser på entré og undervisningsforløb

Entré: 250 kr pr. klasse (max. 28 elever). Priserne for undervisningsforløb kan ses under de enkelte forløb:

Oversigt over undervisningsforløb

Garderhøjfortet udbyder undervisningsforløb til børnehaver, alle trin i grundskolen samt til ungdomsuddannelser. Nogle af forløbene udbydes i samarbejde med Skoletjenesten Københavns befæstning. Fælles for alle forløb er at de har fokus på oplevelse før oplysning. Alle forløb indrager dialog, rollespil og bevægelse som læringsmetoder.

Praktisk information:

Op til 5 lærere pr. forløb kan deltage gratis. Voksne der deltager sammen med klassen betaler alm. entrépris á 60 kr. pr. person.

Det er muligt at booke 2 sammenhængende undervisningsforløb. Et skoleforløb kan også kombineres med vores orienteringsløb i Ermelunden eller en rundvisning på fortet. Det er også muligt at låne lokaler til almindelig skoleundervisning hvis I skal fylde en hel blokdag ud. Kontakt os endelig hvis du er interesseret i et specialtilpasset forløb f.eks. til specialklasser, turboforløb, talenthold eller lignende.

Hold dit FAG-TEAMMØDE på Garderhøjfortet gratis indenfor åbningstiden (Bookes på tlf: 39611734 eller garderhojfortet@gentofte.dk)