Kom på guidede segway ture på Garderhøjfortet!

Oplev Garderhøjfortet og det smukke naturområde omkring Ermelunden, hvor historien om oversvømmelsen og befæstningen af København fortælles og opleves.

Turen er 6 kilometer lang og varer ca. 55 minutter. Undervejs vil der være små stop, hvor Garderhøjfortets guide vil fortælle den spændende historie om, hvordan hele området fra Furesøen og til Klampenborg i perioden 1890-1920 var planlagt oversvømmet for, sammen med Vestvolden og forterne, at forsvare København.

Der begyndes med 15 minutters introduktion og træning, hvor Copenhagen Segways professionelle instruktører hurtigt lærer dig at håndtere din segway. Instruktøren vil være til stede under hele turen.

Herefter kører den spændende tur omkring Garderhøjfortet og ind i fortets infanterikaserne. Dernæst går turen mod Ermelunden, hvor man vil se stemmeværkerne, hvor oversvømmelserne var planlagt. Et stemmeværk er en dæmning som bliver brugt til at opmagasinere vand og styre tilførelsen af vand til strømmen længere nede. Man får desuden indsigt i hvorledes ejendomme ville være eksproprieret i tilfælde af krig og meget andet om befæstningen. I alt 6 kilometer kørsel på grusstier, skov og asfalteret vej.

Prisen for turen er 475 kr. pr. person ved minimum 6 deltagende. 

OBS – Der er en aldersgrænse på minimum 12 år. Maximal personvægt på en segway er 125 kg.