TeambuildingTeambuilding

Book teambuilding på Garderhøjfortet. Oplev fortets historie på egen krop når I som gruppe bliver indrulleret som soldater på fortet. I skal samarbejde ombemandingen af fortet. Det 100 tons tunge pansertårn skal drejes i stilling. Der skal hentes vand i den mørke infanterikaserne, der skal trænes granatkast og ingeniørens beregninger skal udføres korrekt. En af de vigtigste ting man skal kunne er at kommunikere, både med hinanden og med de andre forter. Denne kommunikation foregår både lydløst via kropssprog og via morsesignaler. Aktiviteten er sjov for alle aldersgrupper og er perfekt som social aktivitet for firmagrupper, skoleklasser, familier, sammen med vennerne eller lignende.

Prisen for aktiviteten er 200 kr. pr. person inkl. Entré og aktiviteten varer ca. 2 timer.

Der er mulighed for at medbringe mad og drikke som kan indtages i en af fortets messer – derudover er der mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer samt is i fortets butik.

Aktiviteten kan evt. kombineres med en rundvisning på fortet. Læs mere om rundvisningen her.

Der er også god mulighed for at kombinere teambuildingen med vores guidede segway tur. Læs mere om turen her

Hvis du  har spørgsmål kan du sende en mail til: garderhojfortet@gentofte.dk eller ringe til: 39 61 17 34. Aktiviteten kan bookes herunder:

Teambuilding

Fangerne på fortet

Garderhøjfortet samarbejder også med firmaet Adventuregames som tilbyder teambuilding og Polterabends efter konceptet “Fangerne på fortet”. Læs mere og book direkte på deres side her:

 

 

 

http://adventuregames.dk/