TeambuildingTeambuilding

Book teambuilding på Garderhøjfortet. Oplev fortets historie på egen krop når I som gruppe bliver indrulleret som soldater på fortet. I skal samarbejde om bemandingen af fortet. Det 100 tons tunge pansertårn skal drejes i stilling. Man skal finde vej gennem minefeltet, der skal trænes granatkast og ingeniørens beregninger skal udføres korrekt. En af de vigtigste ting man skal kunne er at kommunikere. Denne kommunikation foregår ikke kun via almindelig tale. Både kropssprog og morsekoder bliver også taget i brug ved enkelte af aktiviteterne. Aktiviteten er sjov for alle aldersgrupper og er perfekt som social aktivitet for firmagrupper, skoleklasser, familier og sammen med vennerne eller lignende.

Prisen for aktiviteten er 200 kr. pr. person inklusive entré og aktiviteten varer ca. 2 timer.

Der er mulighed for at medbringe mad og drikke som kan indtages i en af fortets messer – derudover er der mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer samt is i fortets butik.

Aktiviteten kan eventuelt kombineres med en rundvisning på fortet. Læs mere om rundvisningen her.

Teambuilding kan afholdes på enten dansk eller engelsk.

Der er også god mulighed for at kombinere teambuildingen med vores guidede segway tur. Læs mere om segway turen her

 

Hvis du  har spørgsmål kan du sende en mail til: garderhojfortet@gentofte.dk eller ringe til: 39 61 17 34. Aktiviteten kan bookes herunder:

Teambuilding

 

Fangerne på fortet

Garderhøjfortet samarbejder også med firmaet Adventuregames som tilbyder teambuilding og Polterabends efter konceptet “Fangerne på fortet”. Læs mere og book direkte på deres side her:

 

 

 

http://adventuregames.dk/