Skip to content
Påskeferie på Garderhøjfortet

Weekend og påskehelligdagene: kl. 10.30 – 16.00

Hverdage: kl. 11.00 – 15.00

Entre:

80kr for voksne

40kr for børn

Kommende arrangementer på Garderhøjfortet

Påskeferie

Påskeferie på Garderhøjfortet

Lav din egen soldaterkylling, løs mysteriet om gækkebrevet, kom på familierundvisning og prøv de interaktive udstillinger med aktiviteter for hele familien.

 

I påsken, fra den 23. Marts.-1. april 2024, søger Kaptajn Kylling nye rekrutter til hans kyllingekompagni. Hele påsken kan børnene lave deres egen soldaterkylling, og lade den træne på terrænet. Efter påsken tager vi det store Kyllingkompagnifoto, med alle de kyllinger der er blevet lavet. Kyllingerne kan hentes hjem på orlov efter påske, fra den 19. april. Man må også gerne tage sin kylling med hjem på dagen, hvis den ikke skal med på fotoet!

 

Når man har lavet sin kylling kan man træne på hele fortet, og opleve hvordan det var at være soldat under 1. verdenskrig. Børnene får udleveret en soldaterbog fyldt med spændende missioner, som soldaterne under 1. verdenskrig også skulle kunne udføre.

 

Garderhøjfortet har også modtaget et mærkeligt gækkebrev!
Hjælp os med at løse det store mysterium om hvem det er der er afsender. Der er præmier til alle dem der løser mysteriet!

 

Hver halve time er det muligt at komme med på en aktiv rundvisning i kanontårnet – hvor man selv skal prøve at skubbe tårnet i stilling. Derudover kan man hver dag kl. 12.00 komme på en lang rundvisning rundt på hele fortet, hvis man vil vide mere!

Fortet har åbent fra kl. 10.30 til 16.00 i weekend og påskehelligdagene. På hverdage er åbningstiden fra kl. 11.00 til 15.00

Se Facebook-begivenheden her

Entre:

80kr for voksne

40kr for børn

Se også fortets andre events: Kommende events

Back To Top