Skip to content

Undervisningsforløb på fortet

Garderhøjfortet udbyder undervisningsforløb til børnehaver, alle trin i grundskolen samt til ungdomsuddannelser. Fælles for alle forløb er at de inddrager dialog, rollespil og bevægelse som læringsmetoder.

Praktiske oplysninger

  • Alle undervisningsforløb faciliteres af fortets ansatte.
  • Priserne for undervisningsforløb kan ses under de enkelte forløb.
  • Spørgsmål: Ring til os på 39611734 eller send en mail til garderhojfortet@gentofte.dk

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Garderhøjfortet i Gentofte er et anderledes læringsrum med højt til loftet og et væld af muligheder for undervisning – alt sammen med bevægelse og nysgerrighed som drivkræfter. Et besøg på fortet giver eleverne mulighed for at prøve de interaktive udstillinger, som er lavet af Experimentarium og gå på opdagelse i de autentisk indrettede rum.

Undervisningen på Garderhøjfortet fokuserer altid på oplevelsen og udforskningen af fortets rum og udstillinger, inden eleverne dykker ned i det faglige stof. Vores erfaring siger, at undren, nysgerrighed og gode oplevelser gør eleverne meget mere motiverede til at lære. Og et af vores ønsker på Garderhøjfortet er at få vakt elevernes interesse, deres lyst til at lære og blive klogere. Alle undervisningsforløbene på Garderhøjfortet understøtter Fælles Mål. Lærervejledninger og mere information kan findes under de enkelte forløb.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

På Garderhøjfortet udbyder vi undervisningsforløb i en bred vifte af fag – fra historie og dansk til samfundsfag, matematik og natur/teknik.

Foto: Garderhøjfortet

En hel dag på fortet

I kan booke to sammenhængende undervisningsforløb og kombinere med andre aktiviteter på fortet. Det er også muligt at låne et lokale til almindelig undervisning.

Særligt tilpassede forløb

Kontakt os for nærmere aftale, hvis I er interesseret i forløb for specialklasser, talenthold og lignende. Eller hvis I gerne vil komme med flere klasser på én gang.

Back To Top