Skip to content

Hvem er vi?

Garderhøjfortet er et lille formidlingscenter med fokus på fortællingen om livet på Københavns Befæstning under Første Verdenskrig samt på hele det politiske spil der var op til byggeriet af Befæstningen. Udstillingerne er lavet i det gamle fort som blev gennem-renoveret inden det åbnede for offentligheden i 2013. Der er lunt og tørt i udstillingerne og masser af aktiviteter for hele familien!

Garderhøjfortet ejes af Garderhøjfonden men formidlingscentret drives af Gentofte Kommune og er en del af Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid. På fortet er vi optagede af, at sikre at alle vores gæster får en rigtig god og personlig oplevelse. Vores ansatte brænder for formidling af fortets historie og er altid klar til at svare på spørgsmål. Så tøv endelig ikke med at tage fat i os – også hvis du sidder derhjemme og undrer dig over noget!

Vi har forsøgt at lave denne hjemmeside så den er fyldt med information både om hvad du kan opleve på Garderhøjfortet og hvilke aktiviteter du kan booke hos os – men også så du kan lære en hel masse omkring fortets historie selvom du måske ikke har mulighed for at besøge os.

Med venlig hilsen

Kristine Adler-Nissen

Leder af Garderhøjfortet

IMG_4024

Kontakt os på:

Garderhojfortet@gentofte.dk

Tlf: 39 61 17 34

 

Hvis du vil gå på opdagelse i Fortet hjemmefra kan du finde en serie panoramabilleder her:
panographica.dk/da/tours/denmark/garderhoj/

Back To Top